‹ Se alle nyheter Tre representanter fra Certego og JM som har skrevet under en avtale.
Fra venstre: Knut Willy Larsen, salg og markedssjef i CERTEGO Norge, Yvonne Høgetveit, Direktør Virksomhetsutvikling og innkjøp JM Norge og Tor Inge Dokken, innkjøpsleder i JM Norge

CERTEGO inngår samarbeidsavtale med JM

25. mars 2019

CERTEGO AS signerte i dag nasjonal rammeavtale med boligleverandøren JM Norge på lås og beslag til deres boligprosjekter.

Inngangspartiet er viktig. Kundene våre ønsker gode driftssikre løsninger som fungerer over tid, er enkle å betjene og som også gjerne ser bra ut, sier direktør for virksomhetsutvikling og innkjøp i JM Norge Yvonne Høgetveit.

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Med en kundetilfredshetsscore på 79 er dette den høyeste scoren i deres bransje. Viktigst av alt er at boligen står ferdig til avtalt tid, avtalt pris og avtalt kvalitet.

Standardiserte dørløsninger

– Vi starter nå et spennende samarbeid med JM der vår intensjon er å effektivisere våre prosesser med standardiserte dørløsninger. Dette vil bli ressursbesparende og verdibringende i alle ledd fra prosjektering til overtakelse av leilighet med sluttkunden. Vi ønsker at alle involverte i byggeprosessen skal sitte igjen med godfølelsen. Viktigst av alt er sluttbrukeren, sier Knut Willy Larsen, salg og markedssjef i CERTEGO Norge.

Bred tilstedeværelse

CERTEGO sin brede tilstedeværelse over hele landet og da spesielt rundt byene hvor JM har sine avdelingskontorer (Oslo, Tønsberg, Stavanger, Trondheim og Bergen) var også en grunnen til at CERTEGO ble valgt som hovedleverandør.Det at CERTEGO har over 150 egne sikkerhetsteknikere og god lokal tilstedeværelse i vårt nedslagsfelt, har stor verdi for oss.

Tor Inge Dokken, innkjøpsleder i JM Norge

Avtalen har en estimert årlig verdi på 10 millioner kroner.

 

For ytterligere informasjon kontakt:

Knut Willy Larsen, Salg- og Markedssjef
CERTEGO AS
knut.willy.larsen@certego.no
+47 977 33 966

Yvonne Høgetveit, Direktør Virksomhetsutvikling og innkjøp
JM Norge
yvonne.hogetveit@jm.no
+47 995 97 810

 

‹ Se alle nyheter