‹ Se alle nyheter En gruppe menn fra Certego og Fredrikstad kommune.

CERTEGO inngår rammeavtale med Fredrikstad og Hvaler

22. oktober 2019

CERTEGO er stolte av å kunngjøre at vi etter anbudskonkurranse har inngått rammeavtale på leveranse av lås og beslag til Fredrikstad og Hvaler Kommune. Avtalen har en estimert årlig verdi på 6 millioner.


 – Det å vinne denne avtalen er en stor fjær i hatten for oss, og en anerkjennelse av leveransekraften og miljøsatsingen vi har i CERTEGO, sier Jan Grimsrud, Avdelingsleder i CERTEGO Avd. Østfold.

Avtalen har en varighet på 2 år med ensidig rett til opsjon for oppdragsgiver med 1 + 1 år.

Leverandør nr. 1

Avtalen er skrevet med tre ulike leverandører hvor CERTEGO er rangert som leverandør nummer 1 og skal dekke alle enkeltanskaffelser med verdi under 100 000 kr. For enkeltanskaffelser som stipuleres til mellom 100 000,- og 200 000,- kan bestiller velge å bestille direkte fra leverandør 1, eller gjennomføre mini konkurranse mellom de tre leverandørene.

Stipuleres anskaffelsen til å overstige 200 000,- skal anskaffelsen gjennomføres som mini konkurranse mellom de tre leverandørene. Bravida og Låssenteret er de to øvrige leverandørene på rammeavtalen.

Best på pris og miljø

Tildelingskriteriene oppgitt i konkurransegrunnlaget var pris/totalkostnad (vekting 70%) og lavest mulig miljøbelastning fra transport (vekting 30%).

– Som eneste leverandør oppnådde CERTEGO høyest mulig score på begge kriteriene. De kan både tilby de beste prisene i markedet og de var overlegne på kriteriet Miljø, sier Jon Edgar Hobekk, Ingeniør FDVU i Hvaler Kommune.



– CERTEGO er en viktig partner for oss da det kommer til sikring av våre eiendommer og brukere og vi er glade for å kunne fortsette dette samarbeidet. Med sin lange historie som aktør i sikkerhetsmarkedet i Fredrikstad er det ingen som kjenner låsene i byggene våre bedre enn CERTEGO.

Ivar Larsen, rådgiver for offentlige anskaffelser i Fredrikstad Kommune.

For ytterligere informasjon kontakt:

Jan Grimsrud, avdelingsleder Østfold

jan.grimsrud@certego.no

Tel: +47 907 84 835

‹ Se alle nyheter