‹ Se alle nyheter En gruppe menn fra Certego og Fredrikstad kommune.

CERTEGO inngår rammeavtale med Fredrikstad og Hvaler

22. oktober 2019

Add summary here (click this text, or go to "Article summary" in left the panel, to replace this text in the left panel).

CERTEGO er stolte av å kunngjøre at vi etter anbudskonkurranse har inngått rammeavtale på leveranse av lås og beslag til Fredrikstad og Hvaler Kommune. Avtalen har en estimert årlig verdi på 6 millioner.  – Det å vinne denne avtalen er en stor fjær i hatten for oss, og en anerkjennelse av leveransekraften og miljøsatsingen vi har i CERTEGO, sier Jan Grimsrud, Avdelingsleder i CERTEGO Avd. Østfold.

Avtalen har en varighet på 2 år med ensidig rett til opsjon for oppdragsgiver med 1 + 1 år.

Leverandør nr. 1

Avtalen er skrevet med tre ulike leverandører hvor CERTEGO er rangert som leverandør nummer 1 og skal dekke alle enkeltanskaffelser med verdi under 100 000 kr. For enkeltanskaffelser som stipuleres til mellom 100 000,- og 200 000,- kan bestiller velge å bestille direkte fra leverandør 1, eller gjennomføre mini konkurranse mellom de tre leverandørene.

Stipuleres anskaffelsen til å overstige 200 000,- skal anskaffelsen gjennomføres som mini konkurranse mellom de tre leverandørene. Bravida og Låssenteret er de to øvrige leverandørene på rammeavtalen.

Best på pris og miljø

Tildelingskriteriene oppgitt i konkurransegrunnlaget var pris/totalkostnad (vekting 70%) og lavest mulig miljøbelastning fra transport (vekting 30%).

– Som eneste leverandør oppnådde CERTEGO høyest mulig score på begge kriteriene. De kan både tilby de beste prisene i markedet og de var overlegne på kriteriet Miljø, sier Jon Edgar Hobekk, Ingeniør FDVU i Hvaler Kommune.– CERTEGO er en viktig partner for oss da det kommer til sikring av våre eiendommer og brukere og vi er glade for å kunne fortsette dette samarbeidet. Med sin lange historie som aktør i sikkerhetsmarkedet i Fredrikstad er det ingen som kjenner låsene i byggene våre bedre enn CERTEGO.

Ivar Larsen, rådgiver for offentlige anskaffelser i Fredrikstad Kommune.

For ytterligere informasjon kontakt:

Jan Grimsrud, avdelingsleder Østfold

jan.grimsrud@certego.no

Tel: +47 907 84 835

‹ Se alle nyheter