‹ Se alle nyheter

CERTEGO Group får ny administrerende direktør

10. august 2022

Jonas Granath tar over som administrerende direktør i CERTEGO Group. Jonas har vært styremedlem i CERTEGO siden 2021 og har også jobbet operativt med strategiske prosjekter i konsernet det siste året. Jonas etterfølger Lars Nilsson, som har vært administrerende direktør i CERTEGO Group siden 2021 og før det ansvarlig for CERTEGOs skandinaviske virksomhet siden 2018.

Sommeren 2021 ble CERTEGO skilt ut fra Assa Abloy konsernet. I løpet av høsten 2021 og våren 2022 har Lars Nilsson målrettet og vellykket jobbet for å forme et nytt, uavhengig og langsiktig konkurransedyktig CERTEGO. Nå som CERTEGO retter blikket mot neste steg, er styret og administrerende direktør Lars Nilsson enige om at Lars går videre til nye utfordringer.
Det har vært et intenst år for hele organisasjonen, og vi er veldig takknemlige for den flotte jobben som hele CERTEGO-teamet har gjort. Nå har vi en solid plattform og en tydelig strategi for å ta et uavhengig CERTEGO inn i fremtiden. Lars har vært sentral i dette arbeidet, og vi er svært takknemlige for hans innsats i selskapet. Når vi nå går inn i en ny fase, har styret og Lars i fellesskap kommet frem til at også ledelsen skal utvikles. Vi ønsker Lars lykke til videre!

Torbjörn Torell, styreleder, CERTEGO Group.

Jonas Granath er godt kjent med CERTEGOS virksomhet. Jonas har sittet i CERTEGO-styret siden 2021 og har også deltatt i utviklingen av CERTEGOs nye forretningsplan. Senest begynte han i CERTEGO-teamet fra ledergruppen til gjenvinningsselskapet Sortera hvor han var Chief Operating Officer. Jonas tiltrer rollen som administrerende direktør i CERTEGO Group fra 8. august.

Jeg er stolt over å være en del av CERTEGO, et selskap med bred geografisk tilstedeværelse i hele Norden, et sterkt kundetilbud og motiverte medarbeidere som hele tiden streber etter å utvikle sine ferdigheter, sier Jonas Granath, ny administrerende direktør i CERTEGO Group.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Torbjörn Torell, styreleder, CERTEGO Group
Email

 

‹ Se alle nyheter