‹ Se alle nyheter To representanter fra Certego og en representant fra Sarpsborg kommune som ser fornøyde ut.
Fra venstre i bildet: Salgskonsulent Hans-Petter Svendsen, CERTEGO AS, Innkjøpsrådgiver Venera Mehmeti, Sarpsborg kommune og avdelingsleder Jan Grimsrud, CERTEGO AS.

CERTEGO befester posisjonen som markedsleder innen sikkerhet

20. desember 2019

CERTEGO er stolte av å kunngjøre at vi etter anbudskonkurranse har inngått rammeavtale på leveranse av lås og beslag til Sarpsborg kommune. Avtalen har en estimert årlig verdi på ca 2 millioner kroner.

Avtalen har en varighet på 2 år med ensidig rett til opsjon for oppdragsgiver med 1 + 1 år. Den er skrevet med to ulike leverandører, hvor CERTEGO er rangert som hovedleverandør og skal dekke alle enkeltanskaffelser med verdi under 200 000 kr.

Kvalitet og pris var avgjørende

For enkeltanskaffelser som stipuleres til å overstige 200 000,- skal anskaffelsen gjennomføres som mini konkurranse mellom CERTEGO og den andre leverandøren som er valgt. Tildelingskriteriene oppgitt i konkurransegrunnlaget var pris og kvalitet, vektet med henholdsvis 40 % på pris og 60 % på kvalitet.

CERTEGO oppnådde som eneste tilbyder full score på begge kriteriene og øvrige elementer under kvalitet som kompetanse, faglig utførsel samt bestillings- og leveringsrutiner, sier Venera Mehmeti, Innkjøpsrådgiver i Sarpsborg kommune.

Å vinne denne avtalen er viktig for oss og den befester vår posisjon som markedsleder i sikkerhetsbransjen. Vi har samarbeidet tett med Sarpsborg kommune gjennom mange år og er svært glade for å kunne fortsette det gode samarbeidet.

Jan Grimsrud, avdelingsleder i CERTEGO avd. Østfold.

Flere store avtaler i Østfold

Avtalen er en av flere store avtaler som CERTEGO har signert i Østfold i år. I august signerte CERTEGO avtale med Fredrikstad og Hvaler Kommune.

Vi vil jobbe videre med å kontinuerlig forbedre vår konkurransekraft for å vinne nye oppdrag og avtaler der våre kunder skal oppleve at vi leverer de beste løsningene, til rett tid og til konkurransedyktige betingelser, sier Administrerende Direktør i CERTEGO Norge, Rolf Gunnar Reisænen.

‹ Se alle nyheter