CERTEGO er nå medlem i NHO Service og Handel

/global/scaled/1277x555x4x0x1000x435/Other-certegoNO-bilder-nyheter-presse-2018-CERTEGO medlem hos NHO Service og Handel.jpg

CERTEGO AS er nå en del av Sikkerhet og Beredskap i NHO Service og Handel. En viktig arena for CERTEGO å være tilstede på.

CERTEGO AS tilbyr tjenester på områdene innbruddsikring, mekaniske og elektroniske låser og låssystemer, nøkler til hus og bil, dørlukkere, dørautomatikk, adgangskontroll og kameraovervåkning.

− Det føles veldig bra at CERTEGO blir en del av Sikkerhet og Beredskap i NHO Service og Handel. Vi ser at teknologien og arbeidet vektere gjør blir mer og mer integrert, noe som igjen vil øke behovet for kompetanse. CERTEGO AS blir et meget bra tilskudd til NHO Service og Handel. Med CERTEGO som medlem forsterker vi helheten i bransjeforeningen Sikkerhet og Beredskap, sier fagsjef Runar Karlsen. 

− Dette er en viktig arena for CERTEGO å være tilstede på. Her har vi muligheten til å være med på å gjøre Norge og vårt samfunn tryggere og sikrere, sier Administrerende Direktør Rolf Gunnar Reisænen.

Bilde: Fra venstre: Rolf Gunnar Reisænen, Magnus Högnes og Tonje Heggem Helstad fra CERTEGO og Runar Karlsen fra NHO.