CERTEGO vokser, finnes nå også i Finland

/global/scaled/5245x2278x0x693x1000x435/Other-certegoNO-bilder-nyheter-presse-2016-certego-er-na-i-finland.jpg

I september ble varemerket CERTEGO lansert også i Finland og finnes dermed på 90 steder i Norden.

Det er de finske søsterselskapene Flexim Oy og Turvaykköset som fra september fortsetter virksomheten under varemerket CERTEGO. De tilbyr nå samme service og løsninger som øvrige CERTEGO-selskap.

Fire selskap i Norden styrker hverandre

Varemerket CERTEGO ble lansert i Sverige, Danmark og Norge i 2015, og samtidig ble det skapt en unik aktør på markedet for komplette sikkerhetsløsninger. Kundenes behov går nå i stadig større grad mot mer avanserte sikkerhetsløsninger. For å møte disse kravene installerer CERTEGO i dag flere elektroniske sikkerhetsløsninger enn rene mekaniske løsninger.

 - Vi er veldig glade for at varemerket nå også tilbys i Finland. Det styrker oss i Norden og det er bra for kundene, sier Tony Andersson, adm.dir. i CERTEGO Skandinavia og ansvarlig for CERTEGOs varemerke i Norden.

Om CERTEGO

CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger. Våre kompetente og engasjerte medarbeidere skaper innovative, trygge og behovstilpassede systemer. CERTEGO finnes på 90 steder i Norden, har over 1 200 ansatte og omsetter for NOK 1,9 milliarder.