Vi presenterer CERTEGO – trygge, komplette sikkerhetsløsninger for alle typer bygg

Låsgruppen blir CERTEGO og tar føringen i Skandinavia

I dag lanserer vi vårt nye navn CERTEGO og legger Låsgruppen bak oss. Samtidig blir vi en ledende leverandør av komplette sikkerhetsløsninger nasjonalt og i Skandinavia.

− Vi har allerede i dag både lokale, nasjonale og skandinaviske kunder. Nå vil vi med navnendringen at flere kunder i alle kategorier skal oppdage vår brede kompetanse og faglige dyktighet. Det finns i dag ingen annen leverandør som kan tilby samme tilhørighet og sortiment som oss, sier Svein H. Dahle, Adm. Dir. CERTEGO Norge, tidligere Låsgruppen.

Tre selskaper styrker hverandre

Det er de tre selskapene Låsgruppen AS, svenske Swesafe AB og danske Låsepartner A/S som nå samles under ett navn i Skandinavia, noe som skaper store muligheter for kunder med virksomhet i flere land. Samtidig opprettholdes den sterke, lokale forankringen nær kundene i respektive land.

− CERTEGOs virksomhet er fullt innstilt på å utvikle og levere løsninger som tilfredsstiller trygghet og sikkerhet.
Våre kunders behov går mot mer avanserte sikkerhetsløsninger og i dag står elektroniske sikkerhetsinstallasjoner for en større andel enn de mekaniske i våre leveranser.

Klar for å møte et mer avansert sikkerhetsmarked

− Sikkerhetsbransjen digitaliseres på lik linje med de aller fleste bransjer. Som CERTEGO er vi forberedt på å møte dette med våre medarbeideres tekniske kompetanse og vår lange erfaring som lås- og sikkerhetsinstallatør.
Eksisterende kunder vil få samme service, kunne kontakte oss på våre vanlige telefonnummer og treffe oss på våre tidligere adresser. Ikke minst våre dyktige medarbeidere vil jobbe som vanlig.


CERTEGO sikkerstiller at de løsninger som leveres ikke bare fungerer i dag, men også ivaretar fremtidens behov.


FOR MER INFORMASJON, KONTAKT:

Tony Andersson, VD CERTEGO Skandinavia, tel: +46 8 588 155 15

CERTEGO – en skandinavisk leder innenfor sikkerhet

CERTEGO er en ledende skandinavisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger for beskyttelse av eiendom og trygghet for mennesker. Med selskapets store kapasitet, lokale tilstedeværelse og personlige service tar våre kompetente og engasjerte medarbeidere hånd om hele verdikjeden i sikkerhetsløsningen, fra idéstadiet og prosjektering til installasjon, service og vedlikehold. CERTEGO is part of the ASSA ABLOY Group, the global leader in door opening solutions.