Støtte til byggherre

/global/scaled/5616x2443x0x1079x1000x435/Other-certegoNO-bilder-losningar-bransjer-hjelp-yrkeskategori-byggherre.jpg

Som byggherre kan du stole på CERTEGO. Vi er skandinavisk leverandør av kundetilpassede løsninger innen mekanisk og elektronisk sikkerhet, med formål å prosjektere, installere og drifte komplette sikkerhetsløsninger av høy kvalitet.

 

Komplette sikkerhetsløsninger

CERTEGO er totalleverandør av låser og beslag, samt en betydelig leverandør av øvrige mekaniske og elektroniske sikkerhetsløsninger. Løsningspekteret kjennetegnes ved kvalitet, produktutvikling og gjennomtenkte konsepter for funksjonelle helhetsløsninger.

Produkter av høy kvalitet

CERTEGO leverer løsninger fra verdens ledende produsenter av kvalitetsprodukter.Både egenproduserte og innkjøpte deler, komponenter og produkter inngår i spekteret. CERTEGO legger stor vekt på fysisk sikkerhet, høy materialkvalitet, solid konstruksjon og sikre mekaniske inngrep. I tillegg til innvendig og utvendig byggsikring, kan vi også tilby løsninger innen områdesikring.

Vår kunnskap er din trygghet

Våre mange erfarne og dyktige beskrivere og konsulenter sørger for løsninger i samsvar med FG-krav, brannkrav og rømningskrav.

Vi tar HMS-forskrifter på alvor, og våre konsulenter vil bidra til din sikkerhet og garanti i forhold til disse. Vi er også en miljøsertifisert bedrift.

Noen av våre fokusområder

Sikkerhets befaringer, beslagsbeskrivelser, prosjektering, produksjon, service, etterlevering på systemer, innbruddssikring, lås og nøkkelservice, rådgivning innen dør, portautomatikk og adgangskontroll, alarm, serviceavtaler, kurs, ITV, målig av energy, kamera, dokumentskap, postbokser, systemadministrasjon, vakt.

Vi hjelper kunder som jobber nasjonalt

CERTEGO har egen avdeling for nasjonale kunder. Gjennom ett kontaktpunkt hos oss sikrer vi at nettopp du opplever individuell og profesjonell oppfølging. CERTEGO samler sin kompetanse innen teknologi, prosjektering, logistikk, prosjektledelse og installasjon slik at du får en komplett løsning med høy kvalitet, til riktig markedspris.

La CERTEGO ta hånd om sikkerhetsløsningene på ditt bygg. Da kan du være sikker på at du er i trygge hender.