Lås til ytterdøren og entrédøren

/global/scaled/4992x2172x0x171x1000x435/Other-certegoNO-bilder-produkter-tjenester-yale-doorman-jente-ved-dorr.jpg

Det er viktig å føle at man har kontroll over sin egen bolig. Med en praktisk og sikker lås på ytterdøren skaper du trygghet og gjør hverdagen enklere for hele familien.

Det har hendt mye på låsfronten de siste årene. I dag handler det i første omgang om å velge mellom to hovedalternativer, elektroniske låser eller mekaniske låser.

Trygghet med en moderne elektronisk lås

Med en moderne elektronisk lås som Yale Doorman kan du styre låsen via en app. Dermed kan du slippe inn håndverkeren selv om du ikke er hjemme eller ha kontroll på når barna kommer hjem fra skolen. Du låser og låser opp med nøkkelbrikke, kode, en kombinasjon av disse eller med en fjernkontroll. Det er også mulig å koble Yale Doorman til en boligalarm fra Verisure.

Solid mekanisk lås med tofunksjonslåsing

Med en solid mekanisk lås på ytterdøren beskytter du boligen din. Doble runde låssylindere, hakereile og kopibeskyttede nøkler inngår f.eks. som standard i låsen ASSA Entré slik at du kan stole på at boligen virkelig er sikret. Du skal kunne være sikker på at ingen tar seg inn i din private sfære uansett om du er hjemme eller ikke.

Velg en lås som passer for din familie

Med rett type lås for deg og familien skaper du trygghet for alle samtidig som du forenkler hverdagen. Velger du en elektronisk lås, kan du dessuten få full kontroll over når barna kommer hjem eller slippe inn håndverkeren eller andre som trenger midlertidig adgang. Uten selv å være til stede. Kontakt oss, så forteller vi mer om de ulike låsalternativene som finnes i dag.