Beskytt boligen din med vinduslåser

/global/scaled/4000x1742x0x334x1000x435/Other-certegoNO-bilder-produkter-tjenester-laser-vinduer-assa.jpg

Med sikre låser på boligens vinduer skaper du trygghet og minsker risikoen for at noen lett kan komme seg inn i boligen. Det gjør det også vanskeligere å ta med seg tyvegods ut.

Det er ikke bare husets dører som må sikres mot at uvedkommende kommer seg inn. Vinduene er mange ganger en enkel vei inn og ut for tyven og et sikkerhetspunkt som ofte blir oversett. Med vinduslåser gjør du det vanskeligere for tyven.

Lås vinduene med kode

I dag finnes det vinduslåser som du både kan låse og låse opp uten nøkkel. Vi samarbeider f.eks. med ASSA som har sikkerhetshåndtaket Code Handle. Disse vinduslåsene åpnes og låses med kode via et innebygd tastatur i stedet for med nøkkel, og låses med et enkelt tastetrykk. Vinduslåsen drives av et batteri med lang levetid og koden opprettholdes selv om batteriet blir utladet. Det er bekvemt og enkelt, og det øker tryggheten i boligen.

Solide mekaniske låser for vinduer

Det finnes også mekaniske vinduslåser. Hvis du er litt hendig, kan du selv enkelt montere låsen på vinduene. Det finnes varianter for både innadgående og utadgående vinduer. Du låser disse låsene ved å trykke ned sylinderen i sylinderhuset, og siden låser du opp med nøkkel.

Velg en lås som passer for din situasjon

Det er viktig å føle seg trygg hjemme. Med rett type lås for boligen din skaper du trygghet og minsker risikoen for at tyven velger nettopp ditt hjem. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne et låssystem som passer for din familie og din bolig.