Lås til altandøren

/global/scaled/3001x1307x8x80x1000x435/Other-certegoNO-bilder-produkter-tjenester-las-til-garasjen-bolig.jpg

Tyven vil alltid gjøre det så enkelt som mulig for seg selv, og verandadører og vinduer er som regel den letteste veien å ta seg inn. På verandadøren sitter det i mange tilfeller bare et enkelt håndtak som ikke kan låses. Med en sikker lås fra CERTEGO øker du sikkerheten i boligen din.

Når du setter inn en lås på verandadøren, hever du omgående sikkerhetsnivået i boligen og gjør det vanskeligere for uinnbudte gjester å ta seg inn. Du kan velge mellom elektroniske eller mekaniske låser for å gjøre boligen din trygg og sikker.

Trygt og sikkert uten nøkler

Det har hendt mye på låsfronten. I dag kan du låse og låse opp verandadøren uten nøkler med et sikkerhetshåndtak som åpnes med kode og låses med et knappetrykk. På den måten sørger du enkelt for at uvedkommende ikke tar seg inn. Det er enkelt og bekvemt, og det skaper trygghet for hele familien.

Praktisk mekanisk lås for alle dører og vinduer

Du kan også velge en mekanisk lås der du låser håndtaket på verandadøren med en nøkkel. Håndtaket kan kompletteres med en låssylinder som kan ha samme nøkkel som entrédøren. Hvis du har flere dører og vinduer, kan det ordnes slik at alle har samme nøkkel. Alt for å gjøre hverdagen enklere for deg og familien.

Velg en lås som passer for din familie

Du skal føle deg trygg og sikker hjemme. Med rett type lås for deg og familien skaper du trygghet for alle samtidig som du forenkler hverdagen. Kontakt oss, så forteller vi mer om ulike låsalternativer for deg og din bolig.