Slik håndterer vi Korona-situasjonen i CERTEGO

Hos CERTEGO er sikkerheten og tryggheten til våre ansatte og våre kunder alltid vår største prioritet. I tillegg til å følge helsemyndighetenes råd har vi iverksatt egne tiltak og retningslinjer, og gjør det vi kan for at du skal kunne føle deg trygg når du besøker våre butikker og møter våre ansatte.

Informasjon til deg som har behov for service/montasje av sikkerhetsløsninger

Alle våre 19 avdelinger i Norge har lås- og sikkerhetsteknikker på jobb som er klare for å bistå deg ved behov. De har alle fått grundig innføring i de forebyggende tiltakene og vil også forhøre seg om det er spesielle forhold hos dere som vi må ta hensyn til. Forebyggende tiltak for ansatte i CERTEGO: 

  • Ansatte som er syke skal ikke gå på jobb
  • Vi håndhilser ikke, men møter deg med et smil!
  • Vi gjør det vi kan for å holde 2 meters avstand til andre.
  • Vi sørger for hyppig håndvask samt riktig hostevaner
  • Sikkerhetsteknikere bruker hansker
  • Vi har innført hyppigere renhold på berøringsflater i våre lokaler og biler

Informasjon til deg som skal besøke en av våre butikker. 

Du er fremdeles hjertelig velkommen til alle våre butikker (se åpningstider til din nærmeste butikk her ). For alles sikkerhet har vi innført restriksjoner på besøkende som vi informerer om ved inngangen til butikken: 

  • Personer som er i karantene eller har påvist COVID-19 ber vi ikke komme inn i noen av våre lokaler.
  • Vi ber også besøkende unngå berøring og minner om å holde 2 meter avstand (minimum 1 meter) til andre personer, samt sørge for hyppige håndvask og riktig hostevaner.

Vi vet også at det i disse dager er mange som ikke ønsker å oppsøke butikker eller offentlige steder. Derfor tilbyr vi også forsendelse av varer samt «Drive-Thru» for våre registrerte kunder. Ønsker du å benytte vår Drive Thru, bestiller du varene over telefon eller mail, kjører til butikken og ringer telefonnummer du har fått oppgitt. Betjeningen bringer så varene til bilen din.

 

Informasjon til seg som skal ha kunde- eller leverandørmøte med oss

Vi ønsker å flytte alle fysiske møter til digitale kanaler og møter deg gjerne på videomøte i Teams. Vi er operative og tilgjengelige fra alle våre avdelinger eller fra våre hjemmekontor. 

Vi håper denne redegjørelsen gir deg trygghet for at vi har lagt til rette for at vi sammen bidrar til å redusere risikoen for smitte. Ta kontakt med oss om du skulle ha noen spørsmål eller om det er noe vi kan bistå med. 

Epost: Post@certego.no
Tel.: 09145