Hilde Lise Nordahl ny administrerende direktør i CERTEGO AS

Hilde Lise Nordahl er ansatt som ny administrerende direktør. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i Låsservice AS.

- Jeg er veldig glad og tilfreds over å kunne presentere Hilde Lise Nordahl som ny administrerende direktør i CERTEGO AS. Hun har en bred og solid bakgrunn fra ulike toppjobber i næringslivet. Jeg er trygg på at hun vil sikre CERTEGO en enda tydeligere og sterkere rolle i bransjen og sammen med de ansatte evne å begeistre en ny generasjon kunder, sier styreleder Tony Andersson.

Hilde Lise kjenner selskapet godt etter ansettelsen som administrerende i Låsservice. Hennes bakgrunn som sivilingeniør i elektronikk og erfaring fra tidligere lederstillinger i Infratek, Sector Alarm og Netcom sikrer avgjørende og nødvendig kompetanse og kunnskap for å ta CERTEGO inn i en ny og utfordrende tid.

- Jeg er veldig glad og ikke minst ydmyk for den tilliten jeg har fått. CERTEGO blir, etter fusjonen med Låsservice, en betydelig aktør i låsbransjen i Norge med en omsetning på 550MNOK.

Hun legger ikke skjul på at dette er en spennende tid der digitaliseringen går raskere og de teknologiske framskrittene stadig gir nye muligheter. - Jeg ser frem til å utvikle selskapet videre med alle de 330 dyktige medarbeiderne og lederne som er spredt over hele landet. Etter fusjonen er CERTEGO godt posisjonert for videre vekst. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med de ansatte og ta fatt på oppgavene.

Hilde Lise Nordahl tiltrer stillingen fra i dag og vi ønsker Hilde Lise lykke til i sin nye rolle, sier Tony Andersson.

For ytterligere informasjon kontakt styreleder Tony Andersson, tony.andersson@certego.se