Fra Låsgruppen til CERTEGO

Har du lurt på hvor Låsgruppen ble av? Forklaringen er at vi fortsatt finnes og at vi er den samme bedriften i dag. Vårt nye navn er CERTEGO.

I mars 2015 byttet Låsgruppen navn til CERTEGO. Navnebyttet skjedde samtidig med svenske Swesafe og danske Låsepartner, alle de tre selskapene er eid av ASSA ABLOY. Sammen er vi Nordens største leverandør av komplette sikkerhetsløsninger.

Vår suksess har alltid hvilt på dyktige medarbeidere. Kompetente og erfarne sikkerhetsinstallatører har i årtier fylt vårt tidligere navn Låsgruppen med godt renommé.

CERTEGO er en moderne sikkerhetsbedrift

Vi er en bedrift som drives av innovasjon og utvikling. Men historisk har navnet Låsgruppen ofte vært forbundet med sikkerhetsprodukter og løsninger som i dag er en mindre del av vår virksomhet. At vi er en moderne sikkerhetbedrift med teknologi og sikkerhetsløsninger som ligger helt i forkant, har ikke vært tydelig nok.

CERTEGO betyr å sikre trygt. Med navnebyttet markerer vi vår utvikling og vår styrke som en komplett leverandør, med tilstedeværelse lokalt, nasjonalt og i hele Norden. Les gjerne mer om vår visjon og våre verdier.