Gunn-Rita Sørum Reinemo, Regnskapsmedarbeider

Gunn-Rita Sørum Reinemos nye og spennende arbeidsoppgaver og en utdannelse innenfor regnskap resulterte i et tilbud som Regnskapsmedarbeider.

Kan du fortelle om din historie i CERTEGO?

Jeg begynte i CERTEGO, eller Møller Undall som vi het den gangen, september 1991. Grunnet lang fartstid i selskapet har jeg fått opplevd flere oppkjøp og fusjonsprosesser, og derav en fantastisk ekspansjon og utvikling. I begynnelsen var jeg ansatt på Sentralbordet, hvor jeg hadde mange varierte oppgaver; blant annet kunde- og telefonbesvarelser, utarbeidelse av tilbud og andre dokumenter og oversettelser. Dagene var aldri kjedelige. Etter hvert fikk jeg flere regnskapsoppgaver og som følger, ny jobb i regnskapsavdelingen.

Hva jobber du som og hva går jobben din ut på?

Som følge av nye og spennende arbeidsoppgaver og en utdannelse innenfor regnskap, fikk jeg etterhvert tilbud som Regnskapsmedarbeider, som også er min jobb den dag i dag. Mine primære arbeidsoppgaver innebærer innbetalinger, purringer, oppfølging av kundefordringer, samt noe inkasso. I tillegg bidrar jeg med telefonsupport til lederne innenfor nevnte fagområde.

Hva vil du si er det beste med jobben din?

Det beste med jobben min er at den er utfordrende! I tillegg har vi et kjempefint arbeidsmiljø, noe det alltid har vært. Og ikke minst, jeg har en fantastisk sjef, som ikke bare er dyktig innenfor sitt felt, men som evner å inkludere sine medarbeidere.

Hvordan har CERTEGO gitt deg mulighet for videreutvikling?

I regnskapsavdelingen har vi fått klare ansvarsområder, noe som har vært sterkt motiverende. Avdelingen har også blitt mer inkluderende noe som gjør at man får utviklet seg ytterligere.

Hvorfor vil du anbefale CERTEGO som arbeidsgiver?

CERTEGO er en trygg arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, hvor de ansatte har mulighet for å utvikle seg.